Slå Dig Fri

Min väg ur medberoende till

medveten läkning

(inbunden)

 

"Hej. Ville bara säga att det är svårt att släppa din bok, vilken resa och vilket imponerande sätt du lyckats jobba dig igenom allt och hitta ett sätt som funkar 🌸"

 

 

Signerat ex till alla som beställer.

 

Skickas inom 2 vardagar!

 

Bekräftelsemejl fås direkt efter beställning kolla så den inte hamnar i skräpposten.

 

Hämtas på Boråsvägen 17 D i Ulricehamn

eller skickas

 

Bokrecension

Lena Vesik


Jag har sträckläst boken. Mycket läsvärd. Lättsamt /humoristiskt skriven. Nu läser jag olika kapitel. Beroende vad jag just då behöver hjälp med.

 

Fler recensioner längst ner

Louise Ekunger


"Boken Slå dig fri ger mig inspiration till att ta hand om mig själv och att jobba för att förbättra min fysiska och psykiska hälsa. Boken innehåller många olika verktyg att använda. Det viktigaste budskapet i boken är att relationen till dig själv är viktigast. Fantastiskt att få följa Marias resa ut ur en destruktiv relation till en god hälsa"

Det är så lätt att man skyller på sin partner, men jag valde att ta tag i mitt liv.

 

Det är så lätt att säga att den är någon annans fel, när man själv mår dåligt eller hamnar i ett medberoende.

 

För då behöver jag inte göra något åt mitt eget liv, men istället gick jag till botten med mig själv. Varför gjorde jag det? Min största anledning då var att min son inte skulle få uppleva en liknande situation som jag fick, eller som mitt ex dotter.

 

Jag blev lämnad under graviditeten och hann då fundera över vilket liv jag ville skapa till mig och min son. Jag valde att ta tag i mitt liv, så att jag idag har skapat det liv som jag vill leva.

Mha bla tankar, yoga, andning, kost är jag där jag vill vara idag.

 

I höstas kom min bok Slå Dig Fri ut som handlar om mitt liv. Vad gör då den så unik?

 

Den handlar dels om mitt liv som medberoende men ffa hur jag tagit mig dit jag är idag. Att inte stanna kvar i negativa tankar, att inte nöja mig med det jag har. Att våga syna mig själv.

Maria Lindgren inspirerar dig till att leva ditt liv fullt ut!

 

Baksidetext:

 

Jag trodde att jag träffat mannen i mitt liv. Det visade sig vara början till ett liv jag inte önskar min värsta fiende. Jag kunde aldrig tro att han som var så charmig och trevlig, som fick mig att känna mig så sedd och älskad skulle få mig att må så dåligt.

 

Tänk om jag vetat det den dagen i maj 2003 hur mina närmaste 5 år skulle bli. Hur många tårar som skulle rinna ner för mina kinder. Hur mycket mitt liv skulle kretsa kring denna man på ett sätt som jag aldrig kunde föreställa mig.

 

Stressen som jag utsattes för gjorde mig sjuk. Kampen under många år som följde för att hitta tillbaka till mig själv och att förstå varför jag mådde så dåligt fysiskt som jag gjorde när jag tyckte att det var dags att må bra. Jag förtjänade faktiskt det nu..

 

När något bra hände mig tog det inte lång tid innan jag slogs ner till marken igen. Jag har rest mig gång på gång. Du får följa med mig på min väg tillbaka till välmående.

 

Men framförallt vägen därifrån till där jag är idag. Det som hjälpt mig hoppas jag kan inspirera och hjälpa dig på din väg.

 

Bokrecension

Tina Wide


En bok om hur lätt man hamnar i kris, sakta men säkert, utan att man märker det innan det är för sent. Maria skriver med både allvar och humor och en god portion självdistans. Även om jag redan kunde en hel del så lärde jag mig mycket nytt. Bitvis hade jag svårt att lägga ifrån mig den. Boken kan nog hjälpa många, både innan en personlig krasch, så man aldrig hamnar där men framförallt efter. Rom byggdes inte på en dag men så länge det finns liv, finns det hopp. Kram/Tina ❤

Sofia Mårtensson


Den här boken skildrar en helt vanlig kvinnas liv i en småstad i Västergötland. Hur lätt det är att falla för fel kille och hur snabbt  man kan hamna i ett medberoende. Maria Lindgren tog kampen  för att förbättra sitt eget mående vilket visar sig bli svårare än hon hade kunnat drömma om. Men hennes envishet och  övertygelse om hur hon vill leva sitt liv visar sig leda till så mycket mer!

Susanne Pettersson


”Modig, ärlig och stark är ord som kännetecknar Maria för mig. I boken SLÅ DIG FRI får vi på ett personligt och utlämnande sätt ta del av hennes erfarenheter, lärdomar och utmaningar i en resa som börjar i kärlek men som successivt bryts ned och gör henne sjuk innan hon reser sig, påbörjar sin egen läkningsprocess och blir starkare än någonsin.

Maria belyser hudlöst den oerhörda kraft som ligger i beroende och missbruksproblematik och på ett fantastiskt sätt ger hon en inblick i medberoendet och dess konsekvenser.
Frikostigt bjuder hon in till, lika mycket möjligheten till egna reflektioner och utveckling som en spännande och inspirerande berättelse om hur det kan se ut när livet vänder, vad som ska till och vilka underverk som då kan ske.

Kraften för mig i denna bok ligger i att den bara kan beskrivas och delges av dem som faktiskt lärt sig av sina alldeles egna erfarenheter och de livskunskaper man får av det - samtidigt ger den en insikt i hur stor vanans makt är och hur oerhört viktigt det är att få hjälp med att bryta negativa mönster. Maria har i denna bok skrivit just det som jag tror hon själv behövt läsa för att göra de insikter, samla den kraften som skulle till för att börja läkas och bli hel igen.  Jag är full av beundran över att hon vänt motgång till framgång. För mig som dagligen jobbar med elitidrottare är prestationen att återvinna livet långt större än att vinna OS-guld.”

Cecilia


En mycket läsvärd och gripande bok, som jag stark rekommenderar dig att läsa.

0793-401422

kontakt@medvetenlakning.se

© Copyrights by  Medveten Läkning. All Rights Reseved.